6977171746 Αλ. Παπάγου 19, Γιάννουλη, Λάρισα andreastentes@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ | Συστήματα Σκίασης Λάρισα | Τέντες & Πέργκολες


Οι τεντοπέργκολες και οι βιοκλιματικές πέργκολες αντιπροσωπεύουν πολύ περισσότερο από απλά συστήματα σκίασης. Αποτελούν τον σύμμαχο σας στη δημιουργία ενός εξωτερικού χώρου που αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας, προσφέροντας σκιά, άνεση και λειτουργικότητα. Επιπλέον, αυξάνουν την αξία του ακινήτου σας, προσθέτοντας ένα ποιοτικότατο στοιχείο στην αισθητική του.

Η επιχείρησή μας “ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ”  η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γιάννουλη, φέρνει στο επίκεντρο τις ανάγκες σας και σας προσφέρει σύγχρονες, καινοτόμες και λειτουργικές τεντοπέργκολες και βιοκλιματικές πέργκολες για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  Τεντοπέργκολες

Οι τεντοπέργκολες αποτελούν μια μοντέρνα και κομψή λύση για τον εξωτερικό χώρο σας. Συνδυάζουν τη λειτουργικότητα της σκίασης με τον ελεύθερο χώρο, προσφέροντας άνεση και αισθητική.

Διατίθενται σε μια ποικιλία υλικών και σχεδίων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.
 
     
   
     
  Βιοκλιματικές Πέργκολες

Οι βιοκλιματικές πέργκολες είναι μια προηγμένη επιλογή που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την τεχνολογία.

Αυτορυθμιζόμενες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, επιτρέπουν τον έλεγχο της σκίασης και της αερισμού, δημιουργώντας μια ιδανική ατμόσφαιρα ανεξαρτήτως της εποχής.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και από όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.   
     
     
      6977171746   
     
 
 
 
 
 
 
     
  Οι πέργκολες 

(τεντοπέργκολες & οι βιοκλιματικές) αποτελούν μια ανανεωμένη προσέγγιση στη σκίαση, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, την προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες, καθώς και την ευελιξία στην εξωτερική σας ζωή.

Είτε στον κήπο της οικίας σας, είτε στη βεράντα σας, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, οι πέργκολες αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της άνεσης και της αισθητικής που επιδιώκετε.
 
     
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις.

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την προσοχή τους στην λεπτομέρεια, την υψηλή αισθητική τους καθώς και για την αδιαπραγμάτευτη αντοχή τους σε καιρικά φαινόμενα και στο χρόνο.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ