6977171746 Αλ. Παπάγου 19, Γιάννουλη, Λάρισα andreastentes@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΤΕΝΤΕΣ
ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ | Συστήματα Σκίασης Λάρισα | Τέντες & Πέργκολες


Οι τέντες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για πολλούς λόγους, καθώς προσφέρουν ουσιαστικά οφέλη τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Με χρόνια πορείας στα συστήματα σκίασης, η επιχείρησή μας “ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ”  η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γιάννουλη, μπορεί να σας προσφέρει τις ιδανικές τέντες. Από τις πιο κλασικές έως και τις πιο σύγχρονες λύσεις με αυτοματοποιημένα συστήματα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας εύκολη και απλή. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή κάθε είδους τεντών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και από όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
  Τέντες με Αντιρίδα
  Τέντες με Βραχίονες
  Τέντα Κασέτα
  Τέντα Καποτίνα
  Τέντα Κάθετη (Ριντό)
  Ζελατίνες
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ερχόμαστε στο χώρο σας για τον εξετάσουμε και να ακούσουμε τις ανάγκες σας.
 
     
 
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία τεντόπανων που διαθέτουμε, επιλέξετε αυτά τα τις αρεσκείας σας.
 
     
 
Κατασκευάζουμε τις τέντες με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την άψογη τοποθέτηση την τεντών στο χώρο σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και από όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.   
     
     
      6977171746   
     
 
 
 
 
 
 
     
  Είμαστε στην διάθεσή σας

και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία ποιοτικών τεντόπανων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε αυτά της αρεσκίας σας και εμείς θα αναλάβουμε την κατασκευή και την τοποθέτηση της τέντας στο χώρο σας, με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
     
  Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την καινοτομία μας για να δημιουργήσουμε μαζί τις ιδανικές τέντες που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας και θα σας προσφέρουν μοναδική απόλαυση στον εξωτερικό σας χώρο.

Πέραν από την κατασκευή και τοποθέτηση τεντών, μπορούμε να αναλάβουμε και την άψογη επισκευή της, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ