6977171746 Αλ. Παπάγου 19, Γιάννουλη, Λάρισα andreastentes@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
     
  ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ
Συστήματα Σκίασης Λάρισα | Τέντες & Πέργκολες


Η επιχείρησή μας “ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γιάννουλη, δραστηριοποιείται από το 2015 στα συστήματα σκίασης, παρέχοντας σύγχρονες και κομψές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και από όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας αποτελεί την ιδανική λύση για συστήματα σκίασης όπως τέντες, πέργκολες και λύσεις εσωτερικής σκίασης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την επισκευή τεντών, κάθε είδους, ένω χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις ιδανικές λύσεις ακόμα και στις πιο σύνθετες περιπτώσεις.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντών, σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από τεντόπανα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, προκειμένου να επιλέξετε αυτά της αρεσκεία σας, ενώ με τους αυτοματισμούς μας μπορείτε να εξασφαλίσετε άνεση και ευκολία στην χρήση των συστημάτων μας.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή τεντοπέργκολας και βιοκλιματικής πέργκολας συνδυάζοντας την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο με την υψηλή αισθητική, δημιουργώντας μοναδικούς εξωτερικούς χώρους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σχεδιάσει και να υλοποιήσεις λύσεις που συνδυάζουν υψηλή αισθητική, μοναδική λειτουργικότητα και αδιαπραγμάτευτη ανθεκτικότητα. 
 
     
 
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ
να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας τις καλύτερες λύσεις σκίασης που θα προσθέσουν αξία και άνεση στους χώρους τους, ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσουν στο μέγιστο τις ανάγκες του.
 
     
 
 
 
 
  Εάν πάλι ψάχνετε για λύσεις εσωτερικής σκίασης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από στόρια, περσίδες και rollers προκειμένου να επιλέξετε τα ιδανικά για τον χώρο σας.  
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και από όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.   
     
     
      6977171746   
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ